1997: Костя Почтар, Рост Татомир і Лесик Omodada записали спільний трек

8 травня київський лейбл Watra презентував сингл-колаборацію музикантів з 5 Vymir, Tik Tu i Lemko Bluegrass Band.

Трек має назву ‘1997’, його прем’єра відбудеться 8 травня о 10:00. Музиканти записали пісню за один вечір у тернопільській студії Шпиталь Рекордс, керівником якої є Лесик Omodada Драчук.

Автор обкладинки – Андрій Бояр

8 травня пісня буде доступна на Apple music, Spotify, Google Play, Youtube music, Deezer.

Bandcamp: https://bit.ly/potbandcamp
Spotify: https://bit.ly/pot1997
Apple music: https://apple.co/2WDG5Ky
Google Play: https://bit.ly/2SKwLmV
Youtube music: https://bit.ly/3ceXakz

Костя Почтар: “З Ростом і Лесиком ми давно знайомі, але зустрілись втрьох випадково на Святі музики у Львові цього літа. Ми всі виступали там на різних сценах і мали лише пару годинок вільного часу. Але провели їх так круто, що домовились зустрітись такою компанією ще раз.

За якийсь час ми зібрались у Тернополі, в студії Лесика і цілий день займались двома речима – чілили та джемили. Це був топовий день, один з хайлайтів осені. Погода – супер, ти тусуєш в студії з музикантами, яких дуже любиш, нікуди не треба йти, жодних планів. Це найкраща атмосфера для створення музики. Окрім джемів хотілось записати ще й якусь пісню. Я мав кілька готових і заспівав одну з них під акустику. Чуваки дописали свої партії і знову ми роз’їхались. І ось за півроку, на 4 тижні карантину Лесик висилає готовий трек – він дописав туди ще пару інструментів, спродюсував пісню. Це все сталось так натурально і спонтанно.

Це глибока і водночас легка пісня. У ній багато простору для слухача і його думок. Мені подобається, що вона інтерактивна. Її герой лише задає питання слухачам”. 


Postman
 (справжнє ім’я Костянтин Почтар, вокаліст київської рок-групи 5 Vymir) – музикант, мультиінструменталіст, композитор і автор текстів. Його другий студійний альбом ‘City Freak’ вийшов на лейблі WATRA у листопаді 2019 року, реліз альбому на вінілі у колаборації з київським лейблом Vinyla перенесено на червень 2020. 
Postman – ‘City Freak’ LP. Vinyl pre-order: http://bit.ly/2OXCGme

Omodada — сольний проект тернопільського музиканта Лесика Драчука, одного з засновників групи Tik Tu. 

Ростик Татомир – львівський музикант, мультиінструменталіст, дизайнер. Учасник фольк-груп Lemko Bluegrass Band i Burdon Folk Band