Експеріментал-тріпхоп з Нью-Йорку BARK готує концерт у Пороховій Вежі спільно з KURS VALUT


В останній день осені, 30 листопада, у Львові завершуватиме перше європейське турне американська експериментальна тріп-хоп група BARK. Виступ, спільний з українськими артистами Kurs Valüt (Дніпро) та Manu, відбуватиметься у Пороховій Вежі. 

КВИТКИ

Це прекрасний шанс для містян познайомитися із сучасними представниками нової світової музики, про яку пишуть міжнародні медіа. Видання Mystic Sons підкреслює у групі “… поєднання пост-року з тріп-хопом в темних і задумливих ритмах”, а Obscure Sounds називає BARK “ноктюрновими та неспокійними”.

“Я вже кілька разів виступав у Львові разом із проектом Mark Tokar Trio, тепер нарешті їдемо у ваше місто із американськими колегами,” – каже барабанщик та лідер гурту BARK Олексій Артемов. – “Україна має великий потенціал та бажання слухати нову, цікаву музику з різноманітними жанровими та міжмистецькими впливами, тому музикантам варто частіше приїжджати сюди, особливо у невеликі міста. Тут підчас виступів можна отримати нові прекрасні відчуття та досвіди.”

BARK розпочався у Нью-Йорку в 2014 році, стиль гри визначають як downtempo/trip-hop. У групі беруть участь троє мультиінструменталістів різного походження, об’єднаних пристрастю до хитрих комбінацій та неочевидних поєднань різних музичних впливів. Музиканти у BARK володіють не лише музичними інструментами, а й звукозаписом, дизайном, ювелірним мистецтвом.  

Дебютний колабораційний реліз “Bark” EP вийшов наприкінці 2016-го року, а цьогоріч восени був оприлюднений альбом “Live in San Francisco 2019”.

Міжконтинентального значення події у Львові додадуть також dnipropop/EBM колектив з Дніпра Kurs Valüt, які були хедлайнерами Флюгерів Львова у цьому році, та львівський ембіент-музикант Manu, Михайло Балог, відомий музикант та музичний педагог. 

“Мені важливо, що цей концерт поєднає не лише артистів з Нью-Йорку та львівську публіку, а й що відбудеться їхня комунікація з українськими музикантами, яких підключила до українського туру BARK. Крім того, BARK везуть із собою дуже цікаву апаратуру, і демонструватимуть незвичну структуру виступу, про яку готові спілкуватися з колегами та слухачами у Львові. Одним словом, варто це побачити та почути.” – Додає організаторка події Ляна Мицько (Лінія Втечі). 

Зверніть увагу, що під час концерту можна буде також побачити у роботі експозицію, яка знаходиться зараз у Пороховій вежі: мультимедійний макет містобудівного розвитку Львова “Смерть та відродження міста”.

Подія відбуватиметься 30 листопада 2019 року, початок о 19:30,  у Центрі Архітектури, Дизайну та Урбаністики Порохова ВЕЖА (Львів, Підвальна,4), організаторами є ГО Лінія Втечі (liniyavtechi.com).

КВИТКИ

Зустріч у facebook: Концерт BARK (USA), Kurs Valut, Manu / Lviv / 30.11 

Лінки на музику:

bark.mu/listen
youtube.com/c/BARKMusic
kursvalutofficial.bandcamp.com
soundcloud.com/manutones