Свято музики шукає музикантів, партнерів та балкони. Долучайтесь!

21 червня 2020 року більш ніж 800 міст у всьому Світі залунають в одному ритмі та об’єднають музикою кожного. Львів не стане винятковим і також буде звучати. І через ковід частину сцен Свято музики у Львові робитиме на балконах!

Вже восьмий рік поспіль Львів долучається до святкування наймасштабнішої музичної події – Свята музики, яке зародилось в Парижі 1982 року, і поширилось в більш ніж 120-ти країнах.

Усі виступи – безкоштовні, і неприбуткові для організаторів, отже – стати частиною святкування може кожен охочий музикант, який попередньо заповнив форму реєстрації.

ЗГОЛОШЕННЯ ДЛЯ МУЗИКАНТІВ

АНКЕТА ДЛЯ ВЛАСНИКІВ КЛАСНИХ БАЛКОНІВ ТА ОРГАНІЗАТОРІВ МІСЦЬ ДЛЯ ВИСТУПІВ

Організатори чекають на заявки гуртів, виконавців, локацій, а програма заходу формується самими ж відвідувачами та музикантами.

У цей день музика звучить на вулицях і площах, у парках і скверах, із кав’ярень і музеїв, з балконів будинків і вікон державних установ, у двориках, на вокзалах, у клубах, бібліотеках, офісах, на лавочках – усюди, де лиш заманеться!

За ці роки до Свята музики у Львові приєднувалися DRUMТИАТР, ГИЧ Оркестр, Бурдон, Lemko Bluegrass Band, Sasha Boole, Tik Tu, Зелені Сестри, Wszystko, Олег Каданов, Гапочка, Атмасфера, Somali Yacht Club, Kickit Records, Lumos orchestra (ex Cantabile orchestra), хори: «Черемош», Дримба, Gaudeamus, музичні школи, студенти Львівської музичної академії, артисти Львівської обласної філармонії, а також гості з Польщі, Білорусі, Чехії, Німеччини та Чілі.

Слідкуйте за новинами Свята музики у Львові на Facebook та офіційному сайті. Приєднуйтесь, хай Місто звучить!